“B” tým | 2. kolo | 2. futsal liga – Západ Sezona 2024/2025

Pondělí | 30.09. | 20:30 | SH Mladá Boleslav

 

 

B-tým se v 2. kole utkal s Malibu Mladá Boleslav. Na půdu tradičního soupeře vyrazil kouč Filip Razák s omlazenou sestavou a dvěma navrátilci.  “Do zápasu jsme vstoupili koncentrovaní a od začátku jsme plnili všechno, co jsme si řekli,” popisoval úvod zápasu brankář Jakub Dlask. Hráči rezervy byli za svůj poctivý výkon odměněni a v první poločase šli do vedení po gólu STANDA. Obě mužstva vycházela ze zabezpečené obrany a snažila se chodit do rychlých brejků. Domácím se sice podařilo párkrát prolomit pevnou obranu Liberce, ale vždy ztroskotali na brankáři DLASKOVI

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu. Liberečtí se ještě více soustředili na defenzívu, a tak diváci sledovali, jak se hráči Malibu snaží dobývat pevnou obranu. Byli to ale znovu hráči FTZS, kteří přidali další branky. Do sítě domácích se trefili postupně GSCHWENTNER, NOVOTNÝ a HOŘÁK. Ani s pohodlným náskokem hosté směrem dozadu nepolevili a pohlídali si důležité vítězství. Malibu se podařilo snížit až v závěru zásluhou SKALICKÉHO.

 

 

Malibu Mladá Boleslav x FTZS Liberec – 1:4 (0:1)

Sestava

Dlask J., Plechatý T. – Novotný, Kurc, Hořák, Vik, Provazník, Novák, Stand, Gschwentner, Dlask T., Plechatý L.

Branky

Stand, Gschwentner, Novotný, Hořák

Asistence

Novák, Vik, Kurc

 

 

 

Ohlas Jakuba Dlaska (brankář FTZS Liberec)

 “V první řadě chci poděkovat celému týmu, že mi pomohl s návratem mezi tři tyče po dlouhém zranění. Do zápasu jsme vstoupili koncentrovaní a od začátku jsme plnili všechno, co jsme si řekli. Dařilo se nám zachytávat soupeřovy náběhy a dobře jsme se posouvali při jejich rotaci. Dopředu jsme hráli s odvahou, ale zároveň s klidem. Zejména v prvním poločase jsme dobře drželi míč na soupeřově polovině. Jsem rád, že jsme za poctivý výkon byli odměněni dalšími brankami v druhém poločase.”

Ohlas Jaroslava Bílka (manažer Malibu)

“Zápas rozhodly naše neproměněné šance, zatímco soupeř dokázal čtyřikrát udeřit z brejků.”

 

tým FTZS

 

 

ZPĚT