“A” tým | čtvrtfinále | pohár SFČR Sezona 2024/2025

Čtvrtek | 17.10. | 20:30 | SH Měnín

 

 

Ve čtvrtfinále poháru SFČR zavítal FTZS Liberec do Brna, kde se střetl s druholigovým týmem FC Atraps Brno. Liberec, který přijel v roli jasného favorita, splnil svůj cíl a zajistil si povinný postup do semifinále.

Od úvodního hvizdu byl zápas zcela v režii hostů. Už po pěti minutách hry otevřel skóre kapitán ŽOČEK, který odstartoval brankovou kanonádu Liberce. Následně zvýšil DANĚK krásnou patičkou na 2:0, a další gól přidal neúnavný DAVID, jenž letos předvádí výborné výkony. Do poločasu si připsal druhou branku DANĚK, a Liberec tak odcházel do šaten s komfortním vedením 4:0.

Druhý poločas začal poněkud ospaleji z pohledu libereckých, čehož využili domácí hráči a snížili na 1:4 po chybě hostů. Tento moment však nepřinesl do zápasu žádnou dramatickou zápletku. I když se po delší dobu neobjevila žádná branka, konec zápasu si Liberec opět vzal pod kontrolu. DAVID svou druhou trefou zvýšil na 5:1, následně se prosadil BULEJKO a závěrečný gól na konečných 7:1 vstřelil BÍNA.

FTZS Liberec tak suverénně potvrdil svou kvalitu a postoupil do semifinále poháru SFČR, kde se střetne s favorizovaným týmem FC Interobal Plzeň, letošním aspirantem na celkové vítězství.

 

FC Atraps Brno x FTZS Liberec – 1:7 (0:4)

Sestava

Jerasov, Vogt – Bína M., Jelínek, David, Vik, Žoček (K), Daněk, Žampa, Bulejko, Allanzin, Zounek

Branky

2x David, 2x Daněk, Žoček, Bína, Bulejko

Asistence

3x Allanzin, David, Jelínek

 

 

 

Ohlas Liberce

Bude doplněn později…

Ohlas soupeře (FC Astrap Brno)

Bude doplněn později…

 

tým FTZS

 

 

ZPĚT