I v rámci práce s fanoušky se snažíme posouvat kupředu, a proto řady našeho PR týmu rozšíří Dominik Hořák, který je členem naší rezervy a trenérem týmu U17.

 

Dominiku, když se ohlédneš za sezónou B-týmu, jak bys jí 3 slovy popsal ?

“Náročná, vyrovnaná, úspěšná. Tak skončili jsme na 4. místě, což považujeme určitě za úspěch. Před sezónou jsme nijak extra vysoké ambice neměli. Chtěli jsme hlavně hrát dobrý futsal a vyhrávat, což se nám poměrně dařilo. V průběhu soutěže jsme možná začali přemýšlet o nějakém větším úspěchu, ale to se nám v druhé polovině ročníku nepodařilo dotáhnout. Na druhou stranu jsme potrápili každý tým, který k nám přijel nebo my k němu. Sebrali jsme body všem týmům z TOP 3. Věřím tedy, že takto budeme pokračovat i následující rok. Jelikož sami postoupit nemůžeme, tak chceme být aspoň pořádná výzva a zkouška pro ty týmy, kteří mají větší ambice a chtějí se dostat výš.”

Jak náročné bylo skloubit hráčské povinnosti s trénováním našich mládežníků ?

“Musím uznat, že náročné to lehce bylo, ale spíše z časového hlediska. Jsem ještě poměrně v dobrým věku, takže ty síly, na to koncentrovat se na více věcí v životě, ještě mám. Naštěstí tyto povinnosti mám v jednom klubu, takže vím, že když bych upřednostnil mládež před rezervou, tak stejně je to způsob, jak ve výsledku pomoct tomuto klubu, za což jsem moc rád. Naštěstí po většinu sezóny jsem žádné ústupky dělat nemusel a mohl jsem se věnovat hráčským i trenérským povinnostem zároveň.”

Co si odnášíš z první sezóny v roli trenéra ?

“Určitě zkušenosti. S kolegou Razákem to byla pro nás premiérová sezóna. Oba dva jsme nevěděli, co od takové funkce můžeme všechno čekat. Naštěstí nám vedení dalo skvělé podmínky k trénování a seberealizaci v tomto ohledu a my můžeme v příští sezóně naší práci posunout opět o kus výš.”

Máš nějaké futsalové cíle a plány k nadcházející sezóně ?

“Tak priorita je pro mě všechno časově stíhat a odvádět práci na 100%. S rezervou chci hrát opět o nejvyšší příčky v naší soutěži. V juniorských kategorií uděláme maximum pro to, abych opět hráli Final four, která nám letos bohužel utekla. No a v PR oddělení máme samozřejmě ambice zvýšit dosah naší činnosti v FTZS, aby lidi bavilo koukat na to, co děláme, jak mimo palubovku, tak ale i hlavně na palubovce.”

V létě ti přibyde třetí funkce, pověz fanouškům, co tě čeká.

“Jak už bylo oznámeno, tak od nové sezóny se přidám ke klukům do PR oddělení. Výše jsem zmiňoval, co nás čeká. Chceme v nadcházející sezóně více pracovat s fanoušky, chceme tvořit nový obsah na našich sítí, aby to naše fanoušky hlavně bavilo a líbilo se jim, co děláme. Zároveň je našim cílem i zvýšit dosah našeho klubu, abychom tu Duklu viděli plnější a plnější.”

Jak k takové spolupráci došlo ?

“Ke spolupráci došlo poměrně náhodně. Nabídka přišla od Pavla Bíny, za což jsem mu nesmírně vděčný a přišla vlastně na základě spolupráce s mládeží, kde chystáme taky různé nové projekty. Takže pokud vše dopadne, jak by mělo, tak se rozhodně fanoušci mohou těšit i na novinky z mládeže.”

Jak se na pozici v PR těšíš a co říkáš na dosavadní vystupování klubu ?

“Samozřejmě se na takovou pozici těším. Je to práce plná výzev a to mám rád. FTZS vystupuje na sítích poměrně na vysoké úrovni, když to porovnáme s konkurencí. Máme webové stránky, stránky na Facebooku i Instagramu, a dokonce i Youtube. Všude jsme aktivní a určitě chceme být ještě více.”

Prozradíš nějaké novinky, na které se fanoušci mohou těšit ?

“Trošku jsem už tady nakousl nějaké plány. Nechci samozřejmě nic přímo prozrazovat, co pro naše fanoušky chystáme. Můžu však s klidem říct, že naše dosavadní vystupování máme v plánu posunout ještě dál. S vedení nyní řešíme možnou novou tvorbu na Youtube a našich sociálních sítí.”

 

 

ZPĚT